HR-koordinaattori

HR-koordinaattori
ETH Group
Sijainti:Eura
Haku alkaa:17.01.2023 19:30
Haku päättyy:05.02.2023 23:59

Etsimme nyt joukkoomme

HR-koordinaattoria

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hallitset työsuhdeasioiden ja -lain lisäksi osaamisen kehittämiseen liittyviä kokonaisuuksia. Olet mukana kasvussamme, ja pääset kasvattamaan monipuolista osaajaverkostoamme. Työssäsi olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja luotettava sekä ymmärrät liiketoimintalähtöisesti henkilöstön kehittämisen eri osa-alueet. Toimenkuvaasi kuuluu myös oppilaitosyhteistyö. Tehtäväkenttäsi voi myös saada osaamisesi perusteella laajempia kokonaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, ratkaisukeskeisyyttä sekä päätöksentekokykyä.

Ihmisenä olet näkemyksellinen ja haluat saavuttaa urallasi uusia ulottuvuuksia. Seuraat aktiivisesti yritysympäristön muutoksia, ja sinulla on valmiuksia tutkimustietoa hyväksi käyttäen jalostaa asiat yrityksemme hyödynnettäväksi.

Tarjoamme sinulle motivoivan palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan sekä monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä.

Työtehtäviä voitaa hoitaa osittain etänä tai eri toimipisteistämme käsin. 

Hakuprosessista vastaa Talent Center. 

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 5.2.2023.  Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen, jari.nokkonen@talentcenter.fi, p. +358 40 523 2930.

 

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.