Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin kokkeja kesäkauteen 2023

Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin kokkeja kesäkauteen 2023
Virkistyshotelli Yyteri
Sijainti:Pori
Haku alkaa:16.01.2023 00:00
Haku päättyy:05.03.2023 23:30

Hei sinä vasta uraasi aloitteleva tai jo vuosia kokemusta kerryttänyt kokki, tämä kesätyöilmoitus on sinulle!

Etsimme Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin kokkeja kesälle 2023. Paikkoja on auki sekä hotellin Meriravintolassa että Rantaravintola Helmessä. Hotellin pääravintolana toimiva Meriravintola tarjoaa à la carten lisäksi aamupalaa ja lounasta buffetin muodossa dyyniluonnon keskellä, ympäri vuoden. Rannalla sijaitseva Helmi taas tarjoaa apua nälkään aina kesäisin burgereiden, leipien ja korien muodossa. Nyt meiltä uupuu enää huippuporukka mahdollistamaan vuoden kiireisimmän sesongin sujuvuuden!

Mitä sinulta sitten odotetaan? Kuten alussa mainittu, voit olla vaikka vastavalmistunut kokki täynnä intoa kehittyä, tai jo konkari ravintola-alalla. Työpisteesi voidaan katsoa osaamisesi mukaan, ja sinua perehdyttämään saat joka tapauksessa alan vahvoja ammattilaisia. Kesäsesongin aikaan työtahti Yyterissä on ajoittain hyvinkin kiireinen, joten hyvä paineensietokyky ja reipas työote kantavat jo pitkälle.

Työtunteja lupaamme sinulle vähintään 60-75 h/3 viikkoon ja palkkasi määrittyy kokemusvuosien pohjalta, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimukseen nojaten. Aloitusajankohta on osittain sovittavissa, mutta aloitus lähtökohtaisesti toukokuun lopulla.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään sunnuntaina 5.3.2023. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.