Logistiikkakoordinaattori

Logistiikkakoordinaattori
Satamaito
Sijainti:Ulvila
Haku alkaa:08.03.2023 00:00
Haku päättyy:10.04.2023 23:59

Haemme Ulvilaan

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA

Kehitämme prosessejamme ja toimitusketjuamme jatkuvan parantamisen periaatteella. Tilaus-toimitusketjupäällikkömme tarvitsee tiimiinsä logistiikan osaajaa, joka ymmärtää myös IT-järjestelmien päälle. Ymmärrät materiaalivirran sekä toimivan logistiikan merkityksen koko toimitusketjulle ja sen vaikutukset yhtiön kannattavuuteen.

Olet vastuussa kuljetustilauksista ja kuljetuspoikkeamista. Osaat ja haluat järjestellä ja kehittää nykyisiä kuljetuksia ja kuljetusreittejä. Työhön kuuluu asiakkaiden, kuljetusliikkeiden, varaston ja tuotannonsuunnittelun kanssa kommunikointia. Tiiviissä tiimissä toimiessasi olet myös avoin opettelemaan muissa toiminnoissa sijaistamista. Toimit tilausjärjestelmämme pääkäyttäjänä, ja osaat hyödyntää Microsoftin tuotteita, etenkin Exceliä, sujuvasti työssäsi.

Analyyttisen ajattelutavan lisäksi persoonasi on helposti lähestyttävä. Olet usein ensimmäinen kontakti asiakkaiden ja kuljetusliikkeiden suuntaan myös ongelmatilanteissa, joten viestit selkeästi ja johdonmukaisesti. Ymmärrät ihmisten välisiä eroavaisuuksia ja sovitat omaa toimintaasi saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Arvostamme etenkin

• tietoteknistä osaamista

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa

• kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli tunnistit itsesi hakutekstistä ja haluat tehdä pelkkää hyvää, tässä hakuohjeet:

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Jari Nokkoselta p. 040 523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 10.4.2023.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.