Työnjohtaja

Työnjohtaja
Promeco Oy
Sijainti:Kankaanpää
Haku alkaa:20.01.2023 00:00
Haku päättyy:12.02.2023 23:59

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Lisätietoja: www.promeco.fi

Promecon Kankaanpään yhtiö kaipaa uutta osaajaa osaksi monikansallista työyhteisöä vahvistamaan organisaatiota liiketoiminnan kasvaessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kehittyvän ja vastuullisen työympäristön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alansa huippuosaajaksi. Tarjolla on tietysti myös huipputiimit ja työkaverit!

Rekrytoimme Kankaanpäähän vakituiseen työsuhteeseen, mekaaniselle tuotantolinjallemme,

TYÖNJOHTAJAA

Saat vastuullesi noin kahdenkymmenen ohutlevyosaajan tiimin. Turvallisuus, aikataulut, laatu sekä tuotantomenetelmien kehittäminen ovat keskiössä tehtävässäsi. Tunnistat, että vain hyvällä johtamisella ja arvojemme mukaisella ilmapiirillä saat yksikkösi toimimaan halutulla tavalla.

Toivomme sinulta

  • aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
  • teknistä koulutustaustaa
  • englannin kielen taitoa
  • sitoutumishalukkuutta meidän ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Yrityksemme seisoo ja kasvaa vahvasti useamman toimialan keskeisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Saat meiltä vakaan ja turvallisen työympäristön lisäksi hyvät työsuhde-edut.

 

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Mika Niiniseltä p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 12.2.2023 tämän ilmoituksen kautta. 

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.