Koneistaja

Koneistaja
Niemen Tehtaat Oy
Jatkuva haku
Hae paikkaa »
Sijainti:Sastamala

Haemme tiimiimme osaavaa koneistustyöntekijää, jolla on kokemusta työstökoneiden käytöstä, sekä CNC-ohjatuista että manuaalikoneista. Koneiden käyttöön annetaan opastus, mutta aiempi kokemus kalustevalmistuksen koneista on suotavaa.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti. Arvostamme myös hyviä puusepäntaitoja sekä vastuullisuutta työstä, erityisesti laadun suhteen. Työ ei vaadi erityistä fyysistä voimaa, ja tarvittaessa työaika saattaa liukua. Keskimääräinen työaika on noin 40 tuntia viikossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön on suotavaa, vaikkakaan ei tällä hetkellä todennäköistä.

Tehtävä sisältää pääasiassa koneistustyötä, mutta mahdollisesti myös muita työtehtäviä. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhti-toukokuun aikana, ja työsuhde on aluksi määräaikainen lokakuun loppuun 2023 asti. Hyvälle puusepälle löytyy meiltä kuitenkin töitä jatkossakin.

Jos olet motivoitunut koneistuksen ammattilainen ja haluat liittyä tiimiimme, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa Talent Center.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 30.3.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen, jari.nokkonen@talentcenter.fi, p. +358 40 523 2930.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.