Asiakasvastaava

Asiakasvastaava
Tilipartners Oy
Sijainti:Pori
Haku alkaa:20.01.2023 00:00
Haku päättyy:12.02.2023 23:59

Tilipartners on paikallinen tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti. Paikallisuus ja läheisyys ovatkin tärkeitä arvoja yrityksemme toiminnassa. Haluamme palvella asiakkaitamme hymy huulilla ja olla helposti lähestyttäviä iloisia ihmisiä. Me hoidamme ammattitaidolla taloushallintosi, jotta sinä voit keskittyä omaan osaamisesi ja yritykseesi.suunnittelussa sekä tulevaisuuden ennakoimisessa.

Tilipartners on Netvisor ja Procountor -tilitoimistokumppani ja Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

 

Tiedämme, että palvelukonseptillemme on kysyntää, joten palkkaamme tiimiimme

ASIAKASVASTAAVAN

Pääpaino työssäsi on uusien asiakkuuksien kartoittaminen, tapaamisten sopiminen ja palvelutuotteemme myyminen. Kasvumme myötä otat vastuullesi myös asiakastyytyväisyyden mittaamisen ja sen varmistamisen. Tehtävässä edellytetään yritystalouden perusasioiden osaamista.

Järjestelmällinen ja pitkäjänteinen työskentelytyyli yhdistettynä luontevaan tapaan kohdata erilaisia ihmisiä ovat hakemiamme ominaisuuksia tulevassa työkaverissamme. Jaat arvomme palveluhalukkuudesta ja olet jo tai haluat kehittyä kanssamme palvelumyynnin huippuosaajaksi.

Tarjoamme sinulle kiinteän palkkauksen, pienen mutta yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön sekä hyvät työkalut tukemaan onnistumistasi.

 

Rekrytointiprosessiamme hoitaa puolestamme Talent Center Oy

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Mika Niiniseltä p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 12.2.2023 tämän ilmoituksen kautta.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.