Jäätelö- ja kioskimyyjiä Virkistyshotelli Yyterin kioskeihin / kesätyö

Jäätelö- ja kioskimyyjiä Virkistyshotelli Yyterin kioskeihin / kesätyö
Virkistyshotelli Yyteri
Sijainti:Pori
Haku alkaa:16.01.2023 00:00
Haku päättyy:05.03.2023 23:30

Yyterin dyyneillä pyöritellään jäätelöpalloja taas tulevana kesänä, minkä lisäksi niin ikään rannalla sijaitseva kahvilakontti tarjoaa virvokkeita ja naposteltavaa lomailijoille.

Oletko parhaimmillasi kiireen ja paineen alla? Onko asiakaspalvelu se sinun juttusi? Oletko 16 vuotta täyttänyt ilopilleri?

Vietä elämäsi kesä Yyterin dyynien ympäröimänä!

Paikkoja on auki sekä rannan jäätelökioskeilla että kahvilakontissa. Kioskit eroavat siinä, että kahvilakontissa tuotevalikoima on laajempi ja alkoholijuomat sisältyvät valikoimaan, kun taas jäätelökioskeilta virkistystä saa vain jäätelöiden muodossa. Saat osaksesi vastuuta, sillä työvuorosta riippuen pääset avaamaan tai sulkemaan kioskin yksin. Hellepäivän muuttuessa kiireisemmäksi et kuitenkaan ole yksin, sillä kioskeja pyöritetään pääasiassa kahden kesätyöntekijän voimin. Työtehtäviin tuo vaihtelevuutta se, että sadepäivänä rannan hiljentyessä saatat mahdollisesti päästä auttamaan Virkistyshotelli Yyterin ravintolaan, jossa kiire jatkuu sateesta huolimatta.

Hygieniapassi ja kokemus myynti- ja/tai asiakaspalvelutyöstä ovat plussaa, mutta tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan, ja olet innokas oppimaan uutta! Kahvilakonttiin työllistyviltä odotamme jo aiempaa kassakokemusta ja anniskelupassi on plussaa, mutta ei välttämätön. Yyterin alueen aiempi tuntemus helpottaa työtäsi, sillä rannan kioskit toimivat kesäisin myös epävirallisina infopisteinä. 

Jäätelökioskeissa työn kesto on noin 6 viikkoa ja aloitusajankohtia on kaksi. Pääset itse vaikuttamaan siihen, oletko alku- vai loppukesän porukassa, mutta alkukesän myyjät aloittavat jo toukokuun lopulla, ja loppukesän tekijät heinäkuun alkupuolella. Jos taas työllistyt kahvilakonttiin, tehdään sopimuksesi toukokuun lopusta elokuun puoleenväliin.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 5.3.2023. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.