Logistiikkatyöntekijöitä Virkistyshotelli Yyteriin / kesätyö

Logistiikkatyöntekijöitä Virkistyshotelli Yyteriin / kesätyö
Virkistyshotelli Yyteri
Sijainti:Pori
Haku alkaa:16.01.2023 00:00
Haku päättyy:05.03.2023 23:30

Yyterin kesä tarjoaa elämyksiä ja virkistystä kesän aikana noin 200 000 kävijälle. Elämysten toteuttamisessa isoa roolia näyttelee Virkistyshotelli Yyterin logistiikkatiimi, joka huolehtii, että kaikki pisteet toimivat täydessä kapasiteetissaan.

Oletko liikunnallinen? Eikö helle hidasta vauhtiasi? Onko mönkijällä ajelu tuttua puuhaa?

Tästä kesän vauhdikkain työpaikka!

Pidät huolen siitä, että rannan jäätelökioskeilla ja kahvilakontissa riittää myytävää myös jonon hännillä odottaville. Jos jäätelö uhkaa loppua kioskilta, nappaat mönkijän allesi, ja hurautat hakemaan jäätelötarjontaan täytettä hotellilta. Purat ja täytät tukusta haettavia kuormia, sekä autat muissa logistiikkapuolen tehtävissä.

Tämä kesätyö saattaa olla sinun, jos

- sinulla on mönkijä-/traktorikortti

- olet oma-aloitteinen ja osaat ennakoida

- olet ripeä liikkeissäsi

- omaat hyvän fyysisen kunnon.

Mönkijällä liikkuessasi moni turisti saattaa nykäistä sinua hihasta, ja kysyä suuntaneuvoja, joten Yyterin alueen tuntemus ja asiakaspalveluluonne ovat ehdottomasti eduksi tehtävässä. B-ajokortti on myös plussaa, sillä tällöin sinua voidaan pyytää myös tarvittaessa käymään keskustassa sijaitsevassa tukussa.

Työtunteja lupaamme sinulle vähintään 60 h/3 viikkoon ja palkkasi määrittyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimukseen nojaten. Työn kesto on noin 6 viikkoa ja aloitusajankohtia on kaksi. Pääset itse vaikuttamaan siihen, oletko alku- vai loppukesän porukassa, mutta alkukesän työntekijät aloittavat jo toukokuun lopulla, ja loppukesän tekijät heinäkuun alkupuolella.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 5.3.2023. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.