Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo joustoa kiinteisiin kustannuksiin. Talent Centerin henkilöstöpalvelut ovat helppo ja nopea keino saada käyttöön kunkin alan paras osaaminen ja ammattitaito oikeaan aikaan. Tunnemme tekijäverkostomme ja heidän vahvuutensa. Näin löydämme parhaiten tarpeita vastaavat ammattilaiset.

Henkilöstövuokrausta Helsingissä, Porissa ja Oulussa

Talent Centerin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Porissa ja Oulussa. Autamme sinua ja yritystäsi löytämään sopivan ratkaisun henkilöstöasioihin liittyen. Henkilöstövuokraus on loistava tapa ulkoistaa pienen yrityksen henkilöstöasiat. TES-muutokset, työntekijäedut ja työterveyshuolto hoituvat kauttamme mutkattomasti ja vaivattomasti kilpailukykyiseen hintaan.

Talent Centerillä sitoutuneita vuokratyöntekijöitä

Talent Center on kokenut vuokratyönantaja, ja palveluksessamme on jatkuvasti monipuolisesti eri alojen ammattilaisia. Työntekijämme ovat viihtyneet palveluksessamme hyvin; työsuhteet ovat olleet pääsääntöisesti pitkäkestoisia.

Jokaisella työntekijällä on Talent Centerin työterveyshuolto ja edut käytössään. Meille tärkeää on työntekijöiden viihtyvyys ja haluamme heidän tuntevan itsensä arvostetuiksi työyhteisön jäseniksi. Palautteen perusteella olemme onnistuneet erinomaisesti.

Hankala löytää Suomesta työntekijöitä?

Oletko harkinnut kansainvälistä työvoimaa? Usein haasteellisesti täytettävät paikat, kuten teollisuuden täsmäosaajat, voidaan täyttää ammattitaitoisella kansainvälisellä työvoimalla.

Katso lisää kansainvälisestä rekrytoinnista & EURES-yhteistyöstä

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme auttavat sinua henkilöstöasioissa. Soita tai lähetä sähköpostia!

Jari Nokkonen

Toimitusjohtaja

Emmi Kuronen

HR-asiantuntija

Blogi: Toimiiko henkilöstövuokraus meillä?

Monesti kuulemme, ettei henkilöstövuokraus toimi yrityksessä. Usein taustalla on huonoja kokemuksia tai yleiskuva henkilöstövuokrauksesta ja henkilöstöpalveluista on huono.

Lue artikkeli