Henkilöstö­vuokraus

Henkilöstövuokraus tuo joustoa yrityksen kustannuksiin. Talent Centerin palvelu tarjoaa nopean ja helpon tavan saada alan parhaat ammattilaiset käyttöön.

Henkilöstövuokraus tuo joustoa kiinteisiin kustannuksiin.

Talent Centerin henkilöstöpalvelut ovat helppo ja nopea keino saada käyttöön kunkin alan paras osaaminen ja ammattitaito oikeaan aikaan. Tunnemme tekijäverkostomme ja heidän vahvuutensa. Näin löydämme parhaiten tarpeita vastaavat ammattilaiset.

Autamme sinua ja yritystäsi löytämään sopivan ratkaisun henkilöstöasioihin liittyen. Henkilöstövuokraus on loistava tapa ulkoistaa pienen yrityksen henkilöstöasiat tai saada suuremmallekin yritykselle ammattitaitoista työvoimaa käyttöön nopeasti. TES-muutokset, työntekijäedut ja työterveyshuolto hoituvat kauttamme mutkattomasti ja vaivattomasti kilpailukykyiseen hintaan.

Talent Center on kokenut vuokratyönantaja, ja palveluksessamme on jatkuvasti monipuolisesti eri alojen ammattilaisia. Työntekijämme ovat viihtyneet palveluksessamme hyvin; työsuhteet ovat olleet pääsääntöisesti pitkäkestoisia.

Jokaisella työntekijällä on Talent Centerin työterveyshuolto ja edut käytössään. Meille tärkeää on työntekijöiden viihtyvyys ja haluamme heidän tuntevan itsensä arvostetuiksi työyhteisön jäseniksi. Palautteen perusteella olemme onnistuneet erinomaisesti.

Oletko harkinnut kansainvälistä työvoimaa? Usein haasteellisesti täytettävät paikat, kuten teollisuuden täsmäosaajat, voidaan täyttää ammattitaitoisella kansainvälisellä työvoimalla. Talent Center hoitaa yrityksen käyttöön kansainvälistä työvoimaa avaimet käteen -periaatteella.

Katso lisää kansainvälisestä rekrytoinnista & EURES-yhteistyöstä.

Jaa palvelu

Muut palvelumme

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua henkilöstöasioissa. Soita tai lähetä sähköpostia!

Jari Nokkonen

Toimitusjohtaja

Emmi Kuronen

HR-asiantuntija

Lähetä viesti

Täytä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.