Kansainvälinen rekrytointi

Talent Center Oy on yksityisiä yrityksiä edustava Eures-kumppani. Talent Centerin kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoilla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen sekä kotimaisen työvoiman henkilöstövuokrauksesta.

Eures-kumppanuuksia ympäri Eurooppaa

Olemme solmineet yhteistyökumppanuuksia Viroon, Latviaan, Liettuaan, Puolaan, Slovakiaan, Bulgariaan, Unkariin, Romaniaan ja Kroatiaan. Tarkoituksenamme on laajentaa sekä yksikköämme että rekrytointialuettamme jo olemassa olevan laajan verkoston tueksi.

Talent Centerin asiantuntija toimii rekrytoivan yrityksen ja rekryttävän välillä apuna. Tarvittaessa teemme esimerkiksi työohjeiden käännökset ja perehdytykset. Talent Centerillä työsopimukset, vuokrasitoumukset ja muut asiakirjat löytyvät FI-PL ja FI-ENG käännöksinä. Jotkut asiakirjat ovat myös FI-BG kielellä bulgarialaisia työntekijöitä varten.

Kansainvälisen rekrytoinnin osaajia on Suomessakin useita. Talent Centerin kumppanuus tuo kuitenkin rekrytoivalle yritykselle useita etuja. Käännösten lisäksi Talent Center hoitaa kaikki tarvittavat asiat: rekisteröintiasiat, työluvat, majoitukset, ym. jolloin työnantajan vastuulle jää vain perehdytys työtehtäviin ja vastuu työnjohdosta sekä työturvallisuudesta. Apuna perehdytyksessä ja muissa asioissa voitte hyödyntää Talent Centerin tulkkiapua.

Työntekijän näkökulmasta Talent Center on hyvä kumppani Suomessa työskentelyyn. Olemme mukana koko prosessin läpi, annamme tietoa KV-asioista, kotoutumisesta uuteen maahan ja avustamme matkan järjestämisessä sekä hoidamme majoituksen ja perehdytyksen. Arvostamme työntekijöitämme ja pidämme yhteyttä työntekijöihimme työsuhteen aikana sekä sen jälkeen, olemme aina tukena tarvittaessa.

Erityisen painoarvon annamme työtekijän toiveelle majoituksen suhteen. Jokainen työntekijä saa vähintään oman huoneen. Asunnot kalustamme vaatimusten mukaisesti ennen työntekijän tuloa Suomeen. Työntekijän kanssa allekirjoitamme sitoumuksen, jossa kerrotaan asunnon vuokra- ja maksutapa, vuokrasopimuksen irtisanomisaika, tupakkakielto, loppusiivous, ym.

bedroom-1872196_1920-300x300

Jaa palvelu

Muut palvelumme

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua henkilöstöasioissa. Soita tai lähetä sähköpostia!

Yulia Bilozor

HR-koordinaattori

Lähetä viesti

Täytä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.