Henkilöarvioinnit

Arvioinnit, kyselyt ja testaukset

Erilaiset henkilöarvioinnit, kuten persoonallisuus- ja motivaatiokyselyt sekä kykytestaukset ovat tärkeä osa niin rekrytointiprosessia kuin henkilöstön kehittämistäkin. Palveluihimme kuuluu monipuolinen valikoima erilaisia kyselyjä ja kartoituksia aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Työkaluna käytämme Euroopan suosituinta Cut-e -arviointityökalua. Vuosittain Cut-e:n avulla tehdään noin 30 miljoonaa arviointia. Talent Center tahollaan on tehnyt satoja arviointeja liittyen henkilöstöön, sen kehittämiseen ja rekrytointiin.

Työpersoonallisuuskysely

Työpersoonallisuuskyselyä käytetään ennustamaan työsuorituksia, minimoimaan virhevalintojen riskiä ja maksimoimaan kehittämistoimien tuloksia. Kysely antaa tukea rekrytointiin, tiimin jäsenten potentiaalin kartoittamiseen, myyntihenkilöstön kehittämiseen ja esimiestyöhön.

Motivaatiokysely

Motivaatiokyselyn tulosten avulla esimiehet voivat sitouttaa ja johtaa paremmin, saavuttaa tiimin täyden potentiaalin, parantaa tuottavuutta ja vähentää työntekijöiden vaihtuvuutta.

Kykytestit

Erilaisilla kykytesteillä, kuten numeerisen, verbaalisen ja induktiivisen päättelykyvyn testeillä mitataan ehdokkaan kykyä tehdä arvioita ja oikeita päätöksiä tai päätelmiä sekä kykyä ymmärtää erilaisten käsitteiden välisiä suhteita mm. lukujen ja tilastojen pohjalta.

Turvallisuus- ja luotettavuusmittari

Soveltuu karsimaan hakijoita, parantamaan työtulosta tai sisäiseen auditointiin. Mittari ennustaa työntekijöiden poissaoloja, luotettavuutta, tuottavuutta, asiakassuuntautuneisuutta ja työn läpivientiä ilman kontrollia.

Henkilöarvioinnin asiantuntijat apunasi

Talent Centerillä henkilöarvioinnit tekee sertifioitu testaaja. Sinua palvelevat:

Mika Niininen

Liiketoimintajohtaja

Jyrki Ylänkö

Toimitusjohtaja