Ajankohtaista

Tuoreimmat julkaisut

Tutustu viimeisimpiin ajankohtaisiin artikkeleihin ja blogiteksteihin, joissa käsitellään tuoreimpia HR-trendejä ja työelämän ilmiöitä.

Blogi
Hyvä johtaminen on kilpailutekijä, johon panostaminen näkyy muun muassa kukoistavana yrityskulttuurina, sitoutuvina työntekijöinä, houkuttelevana yrityskuvana ja toivottuna tuloksena viivan alla.
Webinaarit

Kuusi merkittävintä trendiä – Yhteistyössä Duunitori ja Talent Center

Mitkä ovatrekrytoinnin merkittävimmät trendit vuonna 2024? Yhteistyössä Duunitorin kanssa käymme läpi kuusi trendiä, jotka muokkaavat rekrytointikenttää tänä vuonna. Katso webinaaritallenne ja ota selvää, mitä nämä trendit ovat, ja miten ne vaikuttavat rekrytointiprosesseihin. Kuulet myös vinkit, miten voit hyödyntää niitä omassa organisaatiossasi!
Blogi
Ikäsyrjintä rekrytoinnissa on ollut viime aikoina kuuma puheenaihe. Ikäsyrjintä on rekrytoinnissa todellinen ja valitettava ilmiö. Lisäksi on hyvä kuitenkin muistaa myös rekrytoivien yritysten näkökulma. Lue lisää aiheesta tässä blogikirjoituksessamme.
Blogi
Henkilöarvioinnit yleistyvät rekrytoinneissa ja organisaatioiden kehittämisessä. Mutta varo - virheelliset tulkinnat voivat johtaa kalliisiin virherekrytointeihin! Lue Mika Niinisen blogista, mitkä ovat 5 yleisintä vaaranpaikkaa henkilöarvioinneissa ja miten voit välttää ne.
HR Partner
Talent Centerin HR Partner -malli tarjoaa yrityksille joustavat ja räätälöidyt HR-palvelut, jotka kattavat kaiken rekrytoinnista ja perehdyttämisestä työsuhteen hallinnointiin ja palkanlaskentaan.
Vuokratyö
Yyteri Active Oy:n menestysresepti: osaava henkilökunta, sujuva yhteistyö Talent Centerin kanssa ja ainutlaatuiset elämykset Yyterin upeissa maisemissa