Componenta

Talent Center ylittää odotukset

Componenta on eurooppalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja rautavalukomponentteja. Talent Center on jo vuosia ollut luotettu kumppani jatkuvasti kehittyvän Componentan henkilöstötarpeisiin.

Tuotantopäällikkö Janne Lähteenmäki seisoo tukevin jaloin yhteistyömme takana.

– Meille on Talent Centeriltä tullut paljon porukkaa töihin, riittääköhän jos sanoisin että sata. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. He ovat onnistuneet rekrytoimaan meille ammattitaitoisia ihmisiä jopa silloin, kun työntekijöistä on ollut kaikilla pulaa. Talent Center on kaikin puolin ylittänyt odotukset, Lähteenmäki kehuu.

Pitkään jatkuneen yhteistyön aikana molemmilla tahoilla on ollut sisäisiä muutoksia, kuten yhteyshenkilöiden vaihtumista. Lähteenmäki kiittelee Talent Centeriä hyvästä kommunikaatiosta, jota yhteyshenkilöiden vaihtumiset eivät ole haitanneet. Ajantasalla oleminen on jatkuvassa rekrytoinnissa tärkeää, ja Lähteenmäen mielestä yhteyttä pidetään juuri sopivasti.

Myös nykyinen toimialajohtaja Seppo Erkkilä on kokonaisuuteen tyytyväinen. Hän mainitsee erityisesti luotettavuuden ja hinta-laatu-suhteen. Kiitosta Erkkilä antaa Talent Centerille huolellisesta tutustumisesta asiakkaaseen, joka helpottaa rekrytointiprosessia jo itsessään.

– Mielestäni Talent Center on tarjoajista joustavin ja tehokkain. Kommunikointi on selkeää ja luotettavaa, ja harvoihin ongelmatilanteisiin suhtaudutaan niiden vaatimalla vakavuudella, Erkkilä summaa.

– Mika Haapala, tekninen johtaja