Executive Search ja Headhunting

Kun yrityksen johto- tai asiantuntijatehtäviin haetaan ammattilaista, on hyvä miettiä headhunting- ja suorahakupalveluita. Talent Center auttaa teitä etsimään työyhteisöönne ja liiketoimintamalliinne sopivan henkilön julkisen haun menettelyllä – tai hyödyntäen laajoja verkostojaan ilman julkista hakua.

Suorahaku on tehokas tapa löytää yritykselle avainhenkilö

Parhaimmillaan suorahaku on tehokas ja nopea tapa löytää tehtävään sopivat kandidaatit, joista yritys pääsee valitsemaan mieleisensä. Suorahakua kannattaa hyödyntää esimerkiksi uuden tekijän löytämiseksi tärkeän avainhenkilön tilalle, yllättävään rekrytointitarpeeseen, tai huippuosaajan löytämiseen yrityksen tarpeiden sekä vaatimuksien mukaisesti.

Miksi suorahaku eli headhunting?

Syitä kääntyä suorahaun eli headhuntingin puoleen on useita. Tulevaa organisaatiomuutosta ei kenties haluta paljastaa etukäteen, omalle organisaatiolle halutaan taata työrauha, yrityksessä on tunnistettu pula haettavasta profiilista tai kuten usein toimitusjohtajaa haettaessa, se on lähtökohtaisesti paras tapa toimia.

Suorahakuprosessi on kuitenkin varsin arkinen, tosin korkeaa ammattitaitoa ja liikkeenjohdollista ymmärrystä vaativa kokonaisuus. Normaalista avoimesta hakuprosessista sen erottaa anonyymiteetin lisäksi määrittelyvaiheen tarkkuus. Hausta vastaavalla headhunterilla tulee olla riittävä kokemus erilaisista liiketoimintaympäristöistä sekä johtamistausta, jotta hän kykenee selvittämään asiakasyrityksen oikean tarpeen. Substanssiosaamisen selvittäminen on prosessin helpoin osa. Kokonaan toinen juttu on kandidaatin sopivuus yrityksen kulttuuriin ja erilaiset motivaatiokysymykset.

– Mika Niininen, liiketoimintajohtaja

Mika Niininen

Miksi Talent Center?

Talent Centerillä headhuntingia ja suorahakua tekevät omat liikkeenjohdon asiantuntijamme. Toimitusjohtaja Jari Nokkonen ja liiketoimintajohtaja Mika Niininen ovat AON sertifioituja headhunttereita, joiden valtava verkosto sekä kyky ymmärtää liiketoiminnan johtamista ja kehittämistä auttavat asiakkaitamme löytämään oikeanlaisia kykyjä.

Haluatko keskustella kanssamme?

Headhunting- ja suorahakuasioissa sinua palvelevat:

Jari Nokkonen

Toimitusjohtaja

Mika Niininen

Liiketoimintajohtaja