Henkilöarvioinnit

Henkilöarviointi ja soveltuvuusarviointi ovat tärkeä osa niin rekrytointiprosessia kuin henkilöstön kehittämistäkin. Palveluihimme kuuluu monipuolinen valikoima erilaisia kyselyjä ja kartoituksia aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Soveltuvuusarvioinnissa käytämme AON-työkalua

Työkaluna käytämme Euroopan suosituinta AON-arviointityökalua. Vuosittain AON:in avulla tehdään noin 30 miljoonaa arviointia. Talent Center tahollaan on tehnyt satoja henkilöarviointeja liittyen henkilöstöön, sen kehittämiseen ja rekrytointiin. Tutustu lisää soveltuvuusarviointiin sekä henkilöarvioinnin menetelmiin.

Työpersoonallisuuskysely

Työpersoonallisuuskyselyä käytetään ennustamaan työsuorituksia, minimoimaan virhevalintojen riskiä ja maksimoimaan kehittämistoimien tuloksia. Kysely antaa tukea rekrytointiin, tiimin jäsenten potentiaalin kartoittamiseen, myyntihenkilöstön kehittämiseen ja esimiestyöhön.

Motivaatiokysely

Motivaatiokyselyn tulosten avulla esimiehet voivat sitouttaa ja johtaa paremmin, saavuttaa tiimin täyden potentiaalin, parantaa tuottavuutta ja vähentää työntekijöiden vaihtuvuutta.

Kykytestit

Erilaisilla kykytesteillä, kuten numeerisen, verbaalisen ja induktiivisen päättelykyvyn testeillä mitataan ehdokkaan kykyä tehdä arvioita ja oikeita päätöksiä tai päätelmiä sekä kykyä ymmärtää erilaisten käsitteiden välisiä suhteita mm. lukujen ja tilastojen pohjalta.

Turvallisuus- ja luotettavuusmittari

Soveltuu karsimaan hakijoita, parantamaan työtulosta tai sisäiseen auditointiin. Mittari ennustaa työntekijöiden poissaoloja, luotettavuutta, tuottavuutta, asiakassuuntautuneisuutta ja työn läpivientiä ilman kontrollia.

Henkilöarvioinnin asiantuntijat apunasi

Talent Centerillä henkilöarvioinnit tekee sertifioitu testaaja. Sinua palvelevat:

Jari Nokkonen

Toimitusjohtaja

Mika Niininen

Liiketoimintajohtaja