Webinaari: Rekrytoinnin trendit 2024

Kuusi merkittävintä trendiä – Yhteistyössä Duunitori ja Talent Center

Mitkä ovatrekrytoinnin merkittävimmät trendit vuonna 2024? Yhteistyössä Duunitorin kanssa käymme läpi kuusi trendiä, jotka muokkaavat rekrytointikenttää tänä vuonna. Katso webinaaritallenne ja ota selvää, mitä nämä trendit ovat, ja miten ne vaikuttavat rekrytointiprosesseihin. Kuulet myös vinkit, miten voit hyödyntää niitä omassa organisaatiossasi!

Katso webinaari tästä:

____________________________________________________________

Webinaarin sisältö

  • Kuusi merkittävintä rekrytoinnin trendiä vuonna 2024
  • Trendien vaikutukset työmarkkinoihin ja rekrytointikenttään
  • Vinkit uusien trendien hyödyntämiseen omassa organisaatiossa
  • Q&A webinaarin päätteeksi

Kenelle webinaari on suunnattu?

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla rekrytoinnin kehityksestä ja saada arvokasta tietoa tulevaisuuden työmarkkinoiden muutoksista. Se sopii erityisesti HR-alan ammattilaisille, yritysjohtajille, rekrytoinnista vastaaville sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään, miten rekrytointiprosessit muuttuvat ja miten niihin voi varautua.

Webinaarin puhujat

 

Vilma Vikman

Duunitorin työnantajakuvakonsultti. Hänen osaamistaan on etenkin työnantajalupauksen eli EVP:n muotoilu, työnantajaviestien kirkastaminen ja strategisen tason johtaminen käytännön markkinointiin.

 

 

 

Jari Nokkonen

Talent Centerin perustaja ja toimitusjohtaja, joka on työskennellyt liiketoiminnan eri johtotehtävissä yli 20 vuotta. Hänellä on pitkä kokemus rekrytoinneista eri toimialoilla ja organisaatiotasoilla.

 

 

 

Robert Kiuru

Talent Centerin liiketoimintajohtaja ja webinaarin moderaattori. Robertilla on vahva kokemus organisaation kehittämisestä ja siitä, miten yritykset voivat menestyä rekrytoinnissa nykypäivän haastavassa työympäristössä.

 

 

 

 

Webinaarit

Jari Nokkonen

Jaa artikkeli

Uusimmat artikkelit