Talent Centerin HR Partner -malli: Räätälöitävää ja kustannustehokasta HR-palvelua yrityksille

Talent Centerin HR Partner -malli tarjoaa yrityksille joustavat ja räätälöidyt HR-palvelut, jotka kattavat kaiken rekrytoinnista ja perehdyttämisestä työsuhteen hallinnointiin ja palkanlaskentaan.

Nykyajan yritysmaailmassa HR-palvelut ovat keskeisessä roolissa yrityksen menestyksessä. HR ei ole enää pelkästään palkanmaksun ja rekrytoinnin hallinnointia, vaan se on laaja-alainen toiminto, joka kattaa kaiken työntekijäkokemuksen kehittämisestä ja organisaatiokulttuurista johtamiseen ja koulutukseen. Mutta entä jos yrityksellä ei ole resursseja tai tarvetta omalle, pysyvälle HR-osastolle? Tähän tarpeeseen on kehitetty Talent Centerin HR-Partner -malli, joka tarjoaa yrityksille joustavat ja räätälöidyt HR-palvelut.

Mikä tekee Talent Centerin mallista erilaisen?

Talent Centerin HR Partner -malli poikkeaa perinteisestä HR-toiminnasta monin tavoin. Sen sijaan, että yritys investoisi omiin HR-järjestelmiin tai rekrytoisi vakituisen HR-henkilöstön, se voi hankkia tarvitsemansa palvelut Talent Centerin kautta. Tämä malli mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan tavan hyödyntää HR-asiantuntemusta ilman suuria alkuinvestointeja tai kiinteitä kuluja.

Palvelun kattavuus

Talent Centerin HR-Partner -mallissa yritys saa halutessaan käyttöönsä HR-koordinaattorin, joka työskentelee yhteistyössä yrityksen kanssa. Palvelu kattaa monipuolisesti eri osa-alueita, joita ovat esimerkiksi:

  • Työsuhteen elinkaaren hallinta
  • Rekrytointi ja perehdyttäminen
  • Palkanlaskenta ja raportointi
  • Työaikojen kirjaus ja työvuorojen suunnittelu
  • HR-kehitys
  • Raportointi

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Talent Centerin HR-Partner -malli voi olla erityisen hyödyllinen pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka eivät välttämättä tarvitse jatkuvaa HR-henkilöstöä. Palvelu on kuitenkin tarpeeksi joustava palvelemaan myös suurempia yrityksiä, jotka tarvitsevat lisäresursseja tai erityisosaamista tietyissä HR-projekteissa.

Yhteenvetona

HR on yhä keskeisempi osa yrityksen strategiaa ja menestystä. Talent Centerin HR-Partner -malli tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää korkealaatuista HR-asiantuntemusta joustavasti ja kustannustehokkaasti. Malli rikkoo perinteisen HR-toiminnan rajat ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun HR-asiat ovat ammattilaisten käsissä.

HR Partner

Robert Kiuru

Jaa artikkeli

Uusimmat artikkelit