Moderni HR–kumppani

Ihmiset tekevät yrityksen

Yhdistämme tehokkaasti oikeat kyvyt ja osaamisen oikeisiin yrityksiin. Tarjoamme käyttöönne laajat verkostomme, pitkän kokemuksen sekä modernit työkalut.

Palvelut

Modernia HR-palvelua

Ymmärrämme kuinka tärkeää on löytää oikeat kyvyt organisaatiollesi ja olemme omistautuneet auttamaan sinua rakentamaan vahvan tiimin, joka vie liiketoimintaasi eteenpäin.

Executive search ja headhunting

Executive Search & Headhunting ja suorahaku ovat tehokkaita asiantuntija- ja johtorekrytointeihin. Hyödynnämme laajaa verkostoamme, johtotehtävien ymmärrystä ja moderneja työkaluja.

HR Partner -malli

Joustava ja räätälöitävä palvelu organisaation HR-tarpeisiin. HR- ammattilaisten asiantuntemus, resurssit ja moderni HR-järjestelmä asiakkaamme käyttöön.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo joustoa yrityksen kustannuksiin. Talent Centerin palvelu tarjoaa nopean ja helpon tavan saada alan parhaat ammattilaiset käyttöön.

Rekrytointi

Rekrytoinnissa etsimme parhaan osaajan yrityksen tarpeeseen. Huolehdimme rekrytointiprosessista kokonaisuudessaan.

Asiantuntijat

Asiantuntijamme palveluksessanne

Asiakastarinat

Näin olemme auttaneet yrityksiä menestymään

Vuodesta 2010 alkaen meillä on ollut ilo työskennellä monien eri työnantajien kanssa. Olemme auttaneet rekrytoimaan asiantuntijoita sekä pienille että suurille yrityksille.

Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa ja parantamaan työntekijöidensä tyytyväisyyttä.

case

N-Clean – Rekrytoinneista henkilöstön kehitykseen

Talent Centerin ja Ne-Cleanin yhteistyö alkoi avainhenkilön rekrytoinnista. Yhteistyö on ajan myötä laajentunut rekrytointien lisäksi henkilöstön kehittämiseen.

Ajankohtaista

Tuoreimmat julkaisut

Blogi
Hyvä johtaminen on kilpailutekijä, johon panostaminen näkyy muun muassa kukoistavana yrityskulttuurina, sitoutuvina työntekijöinä, houkuttelevana yrityskuvana ja toivottuna tuloksena viivan alla.
Webinaarit

Kuusi merkittävintä trendiä – Yhteistyössä Duunitori ja Talent Center

Keskiviikkona 29.5. klo 9-10
Tervetuloa tutustumaan rekrytoinnin merkittävimpiin trendeihin vuonna 2024. Yhteistyössä Duunitorin kanssa käymme läpi kuusi trendiä, jotka muokkaavat rekrytointikenttää tänä vuonna. Liity mukaan ja ota selvää, mitä nämä trendit ovat, ja miten ne vaikuttavat rekrytointiprosesseihin. Kuulet myös vinkit, miten voit hyödyntää niitä omassa organisaatiossasi!
Blogi
Henkilöarvioinnit yleistyvät rekrytoinneissa ja organisaatioiden kehittämisessä. Mutta varo - virheelliset tulkinnat voivat johtaa kalliisiin virherekrytointeihin! Lue Mikko Niinisen blogista, mitkä ovat 5 yleisintä vaaranpaikkaa henkilöarvioinneissa ja miten voit välttää ne.

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostin kautta.