Ravintolatyöntekijöitä kesäkaudelle 2022 – Talent Center

Ravintolatyöntekijöitä kesäkaudelle 2022

Ra­vin­to­la­työn­te­ki­jöitä ke­sä­kau­delle 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:03.01.2022 klo 14:50
Haku päättyy:28.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:06/2022

Yyterin ravintolatarjonta laajeni kesällä 2021 kun Seikkailupuisto Huikeen yhteyteen avattiin tulevanakin kesänä burgereita rennolla otteella tarjoava Rento Burger, sekä Yyterin pääparkkipaikan kupeeseen Kota Pizzeria, jossa pizzauuni niin ikään lämpiää taas tulevana kesänä.

Oletko 18 vuotta täyttänyt? Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen? Oletko tehokkaimmillasi kiireessä?

Etsimme nyt molempiin ravintoloihin

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKAUDELLE 2022

Nappaa tästä elämäsi kesätyöpaikka, jossa voit vaikka pulahtaa uimaan työvuoron päätteeksi!

Pääset kartuttamaan työkokemustasi kerralla laajalti, sillä työskentelet useammalla työpisteellä päivän aikana. Keittiössä pyörität pizzaa tai kokoat hampurilaisia riippuen siitä, kummasta ravintolasta nappaat kesätyön. Kassalla hoidat annosten myyntiä ja asiakaspalvelua iloisin mielin. Tarjoilet annoksia myös salin puolelle, ja ylläpidät siisteyttä ravintolassa. Mikä parasta, et ole yksin, vaan teet kaiken huikeiden työkavereiden kanssa!

Emme odota sinulta alan koulutusta, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön ennen tositoimia. Mikäli sinulta kuitenkin löytyy jonkinlaista kokemusta ravintola-alalta, helpottaa se työn sisäistämisessä. Anniskelupassia emme sinulta myöskään vaadi, mutta se on haussa eduksesi.

Sovit mahdollisesti porukkaamme, jos tunnistat itsesi näistä:

• Olet oma-aloitteinen ja ripeä.

• Viihdyt vaihtelevassa työnkuvassa.

• Omaat hyvän paineensietokyvyn.

• Pärjäät asiakastilanteissa myös englannin kielellä.

Työ ajoittuu ajalle kesä-elokuu tai vaihtoehtoisesti touko-lokakuu, riippuen siitä kummassa ravintolassa työskentelet. Olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työtunnit vaihtelevat sesongin mukaan; heinäkuussa saat paiskia hommia lähes täysin tunnein, kun taas kesä- ja elokuu menevät vähän rauhallisemmissa merkeissä. Touko-, syys- ja lokakuussa työ on keikkaluonteista painottuen viikonlopuille.

Meiltä saat tueksesi huikeat työkaverit ja esimiehet, sillä meillä hyvä yhteishenki vie toimintaamme eteenpäin. Jos olet yksi meistä, pidät kiinni siitä, ettei kaveria jätetä.

Jos löysit itsesi tekstistä, haethan paikkaa pikaisesti!

 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV tai vaikka videohakemus pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 28.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme linkki tähän!

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6884249

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.