Talent Center HR-Partner

Talent Center HR-Partner -malli on palvelu, joka tarjoaa joustavan ja räätälöitävän palvelun organisaatioille. Konseptissa Talent Center toimii ulkoisena kumppanina, joka tarjoaa HR-konsultin asiantuntemusta ja resursseja yrityksen tarpeiden mukaan.

Malli poikkeaa perinteisestä HR-toiminnasta siten, että sen sijaan että yritys hankkisi oman HR-järjestelmän tai rekrytoisi vakituisen HR-henkilöstön, se hankkii tarvitsemansa HR-palvelut Talent Centerin kautta. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan tavan hyödyntää HR-asiantuntijoita.

Talent Centerin HR-konsultti työskentelee yrityksen kanssa yhteistyössä ja tarjoaa tarvittavat työkalut ja ratkaisut erilaisiin HR-haasteisiin. Palvelu kattaa monipuolisestiHR:n eri osa-alueita, kuten työntekijäkokemuksen kehittämisen, johtamisen tukemisen, työsuhteen elinkaaren hallinnan, rekrytoinnin ja perehdyttämisen sekä organisaatiokulttuurin kehittämisen sekä palkanlaskennan ja raportoinnin.

Talent Centerin tarjoama palvelu voi olla erityisen hyödyllinen pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka eivät välttämättä tarvitse jatkuvaa HR-henkilöstöä, mutta haluavat silti varmistaa, että heidän HR-tarpeensa tulevat täytetyiksi ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Palvelut

  • HRM-moduulit: sisältää työsuhteen elinkaaren hallinnan kuten henkilötietojen hallinnan, työsopimusten hallinnan, organisaatiotietojen hallinnan.

  • HRD-moduulit: Sisältää osaamisen hallinnan, organisaatiosuunnittelun, tavoitteet ja kehittämisen sekä työhyvinvoinnin hallinnan. Jokainen näistä moduuleista on saatavilla erikseen.

  • Palkanlaskenta: Hoidamme palkanlaskennan yrityksesi puolesta. Hinta perustuu jokaiseen palkkapussiin erikseen.

  • HR-raportointityökalu: Tämän avulla voit luoda ja muokata raportteja tarpeen mukaan. Palvelu on saatavilla kuukausihintaan.

  • HR-Manager tai -koordinaattori: voit palkata HR-ammattilaisen yritykseesi joustavalla sopimuksella kiinteästi tai tarvittaessa lyhytaikaisestikin.