Kansainvälinen rekrytointi

Talent Center Oy on yksityisiä yrityksiä edustava Eures-kumppani. Talent Centerin kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoilla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen sekä kotimaisen työvoiman henkilöstövuokrauksesta.

Eures-kumppanuuksia ympäri Eurooppaa

Olemme solmineet yhteistyökumppanuuksia Viroon, Latviaan, Liettuaan, Puolaan, Slovakiaan, Bulgariaan, Unkariin, Romaniaan ja Kroatiaan. Tarkoituksenamme on laajentaa sekä yksikköämme että rekrytointialuettamme jo olemassa olevan laajan verkoston tueksi.

Talent Centerin asiantuntija toimii rekrytoivan yrityksen ja rekryttävän välillä apuna. Tarvittaessa teemme esimerkiksi työohjeiden käännökset ja perehdytykset. Talent Centerillä työsopimukset, vuokrasitoumukset ja muut asiakirjat löytyvät FI-PL ja FI-ENG käännöksinä. Jotkut asiakirjat ovat myös FI-BG kielellä bulgarialaisia työntekijöitä varten.

Kansainvälinen rekrytointi: Miksi Talent Center?

Kansainvälisen rekrytoinnin osaajia on Suomessakin useita. Talent Centerin kumppanuus tuo kuitenkin rekrytoivalle yritykselle useita etuja. Käännösten lisäksi Talent Center hoitaa kaikki tarvittavat asiat: rekisteröintiasiat, työluvat, majoitukset, ym. jolloin työnantajan vastuulle jää vain perehdytys työtehtäviin ja vastuu työnjohdosta sekä työturvallisuudesta. Apuna perehdytyksessä ja muissa asioissa voitte hyödyntää Talent Centerin tulkkiapua.

Työntekijän näkökulmasta Talent Center on hyvä kumppani Suomessa työskentelyyn. Olemme mukana koko prosessin läpi, annamme tietoa KV-asioista, kotoutumisesta uuteen maahan ja avustamme matkan järjestämisessä sekä hoidamme majoituksen ja perehdytyksen. Arvostamme työntekijöitämme ja pidämme yhteyttä työntekijöihimme työsuhteen aikana sekä sen jälkeen, olemme aina tukena tarvittaessa.

Majoitus

Erityisen painoarvon annamme työtekijän toiveelle majoituksen suhteen. Jokainen työntekijä saa vähintään oman huoneen. Asunnot  kalustamme vaatimusten mukaisesti ennen työntekijän tuloa Suomeen. Työntekijän kanssa allekirjoitamme sitoumuksen, jossa kerrotaan asunnon  vuokra- ja maksutapa, vuokrasopimuksen irtisanomisaika, tupakkakielto, loppusiivous, ym.

kansainvälinen työvoima

Kansainvälinen rekrytointi: asiantuntijaesittely

Dominika Plinska-Narloch

KV-sektorille ja KV-toiminnasta vastaavat HR-spesialisti Dominika Plinska-Narloch yhteistyössä Talent Centerin muiden asiantuntijoiden kanssa. Vuonna 2016 asioimistulkin ammattitutkinnon suorittanut Dominika on toiminut henkilöstöalalla pitkään ja hänen osaamisalueina ovat  KV-työvoiman rekrytoinnit, suorahaut ja relokaatio sekä muut KV-työvoimaan liittyvät palvelut. Hän on toiminut erityisesti valmistavan teollisuuden henkilöstöratkaisujen parissa.

Dominika Plinska

HR Specialist

Olen tehnyt HR-työn lisäksi tulkkaustyötä, mm: perehdytykset telakalla ja työmaalla, koulussa ja päiväkodissa, lääkärissä ja neuvolassa, poliisilla, käräjäoikeudessa, lastensuojelussa ja sosiaalitoimistossa. Tulkkityöstä olen saanut paljon kokemusta, jota voin käyttää Talent Centerillä. Osaan hyvin neuvoa mitä, missä ja milloin kannattaa tehdä..

Yulia Bilozor

HR-koordinaattori