Automaatiosuunnittelija

Au­to­maa­tio­suun­nit­te­lija
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Tam­pere
Haku alkaa:29.06.2020 klo 14:20
Haku päättyy:12.07.2020 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta, Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:So­pi­muk­sen mu­kaan.

Talent Center Oy on vuonna 2010 perustettu henkilöstö- ja asiantuntijatalo. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisesti. Olemme erikoistuneet ylempien toimihenkilöiden ja johdon suorahakuihin, headhuntingiin sekä teemme soveltuvuusarviointeja ja kykytestauksia.

Haetko uusia haasteita? Haemme nyt kokenutta

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA 

Edellytämme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähkö ja/tai automaatio) ja kokemusta suunnittelutehtävistä sekä käyttöönotoista asiakkaiden tiloissa. Toivomme sinulta kokemusta Siemensin suunnitteluohjelmistoista. Tarvitset työssäsi myös englannin kielentaitoa ja tarvittaessa mahdollisuutta matkustamiseen kotimaassa sekä ulkomailla.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, joita et pääse tekemään missään muualla. Monipuoliset vaihtelevat projektit tarjoavat myös mahdollisuuden oman osaamiseen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme miellyttävän työympäristö vakaavaraisessa yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja kehittymismahdollisuuksia.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä Päivi Pekkarinen p. 044 240 8574 paivi.pekkarinen@talentcenter.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.07.2020 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=4103576

Talent Centerillä vuokratyövälitys on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen vuo­kra­työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.