Sähköinsinööri

Säh­köin­si­nööri
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:11.01.2021 klo 14:00
Haku päättyy:01.02.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Haemme KMJ-Engineeringille

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

Työskentelet sähköverkoston suunnittelun ja laskennan parissa teollisuuden monipuolisissa projekteissa sekä laivasektorilla. Tavoittelemme pysyvää ja vakaata kasvua, joten haemme uutta, vakituista osaajaa vajaan kymmenen hengen sähköalan asiantuntijoiden joukkoomme. Ensisijaisesti toimipiste tehtävässä on Porin Puuvillassa uusissa ja avarissa tiloissamme, mutta sijoittua voit halutessasi Tampereellekin.

Tehtävässä vaaditaan työkokemusta teollisuuden sähköasennus- ja sähkösuunnittelutehtävistä, sekä keskijännite- ja pienjännitepuolen laitteistojen tuntemusta. Haluat ja kykenet kantamaan kokonaisvastuun projekteistasi, ja keskustelet ja raportoit luontevasti asiakkaidemme kanssa niiden etenemisestä. Hyvän työilmapiirin pitäminen yllä omalta osaltasi on sinulle luontevaa. Sinulla on sähköpuolen insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutustausta, sekä matemaattista kyvykkyyttä.

Sähkövoimatekniikan ja sähköverkkojen laskentaohjelmien osaaminen on eduksi tehtävässä. Verkostolaskennan aikaisempi osaaminen ei ole suinkaan välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi koko KMJ:n voimin. Tärkeintä on, että haluat kehittyä verkostolaskennan huippuammattilaiseksi alan johtavassa yrityksessä!

KMJ:lla sinua odottaa hyvähenkinen työyhteisö, jonka rentoon ja asiantuntevaan porukkaan on helppo tulla mukaan. Teemme töitä mielellämme yhdessä ja jaamme asiantuntemustamme toisillemme. Meitä yhdistää mm. halu kehittyä alalla, liikunnallisuus ja töissäkin kukkiva huumori. Osana Insta Group -konsernia allekirjoitamme täysin koko konsernia yhdistävän mottomme "Lupa luottaa", joka konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme niin asiakkaille päin kuin työyhteisönkin kesken. Maksamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Työn- ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin ansiosta. KMJ:lla ja koko Installa tuetaan aktiivisesti hyvinvointia ja liikuntaa esimerkiksi kattavan liikuntaedun ja ergonomisten työpisteiden kautta. Meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niininen puh. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi . Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään tiistaina 1.2.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Tähän työtehtävään liittyen teemme huumausainetestin ennen työsuhteen alkamista.

 

KMJ-Engineering Oy on vuonna 1997 perustettu sähköinsinööritoimisto, joka toimii Insta Groupin osana. Palvelemme teollisuuden ja kiinteistöjen sähkönjakelujärjestelmien suunnitteluun ja ylläpitoon sekä energian- ja sähkön laadun mittauksiin liittyvissä asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä.

Insta Group Oy on suomalainen teknologiakonserni, joka rakentaa ja kehittää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Instan erityisosaamista on turvallinen digitalisaatio sekä kyberturvallisuus, teollinen automaatio, johtamisen ratkaisut ja puolustusteknologia. Asiakkaamme toimivat älykkään teollisuuden, yhteiskunnan turvaamisen ja puolustuksen parissa. Insta kasvavana perheyrityksenä työllistää yli 1000 huippuosaajaa kahdellatoista paikkakunnalla ja liikevaihtomme on noin 130 miljoonaa euroa.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=5140823

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.