Sähköasentaja/Yksikönvetäjä

Sähköasentaja/Yksikönvetäjä
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Turku
Haku alkaa:30.03.2021 klo 09:00
Haku päättyy:21.04.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Telesilta Oy on yksi Suomen johtavista laivapuolen sähköurakoitsijoista. Olemme osa Skandinaviassa ja Baltiassa toimivaa AS Harju Elekter -konsernia. Toimitamme sähköurakointia ja -suunnittelua laivateollisuudelle sekä maapuolen teollisuus- ja suurkiinteistöhankkeisiin.

Telesillassa meitä työskentelee 30 ammattilaista ja toimipisteemme sijaitsevat Uudessakaupungissa, Raumalla ja 2021 alkaen Turussa. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 146 M€. AS Harju Elekter on listattu Nasdaqin omistamaan Tallinnan pörssiin.

Telesilta on vahvassa kasvussa ja avaamme toimipisteen Turkuun. Etsimme

SÄHKÖASENTAJAA / YKSIKÖN VETÄJÄÄ

Olet osaava ja kokenut sähköalan ammattilainen, ja sinulla on työkokemusta monipuolisissa sähköasennusprojekteissa. Hallitset sähkökuvien ja -piirustusten tulkinnat ja hahmotat niistä nopeasti tarvittavat materiaalit ja tekijäresurssit. Pystyt seuraamaan useita työvaiheita yhtäaikaisesti, ja pidät kokonaisuudet tiukasti näpeissäsi.

Työhistoriaasi on kuulunut myös esimiestehtävät tai olet mielestäsi valmis hyppäämään niihin saappaisiin. Esimiehiltämme odotamme aitoa kiinnostusta johtaa ihmisiä ja saada heidät arvostamaan yritystämme, asiakkaitamme ja omaa työtään. Tuet tarvittaessa kasvavaa tiimiäsi osallistumalla itse sähköasennuksiin.

Lisäksi tunnet kiinnostusta yritystalouteen ja omaat siten hyvät valmiudet kehittää liiketoimintoja sekä itseäsi yksikön kasvussa.

Tarjoamme huippupaikan ja urakehitysnäkymän. Konsernietujemme lisäksi huolehdimme perehdytyksestäsi. Saat yhtiön johdon täyden tuen takaamaan onnistumisesi uuden yksikön avaamisessa ja kasvattamisessa.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center.

Lisätiedot tehtävistä ja luottamukselliset yhteydenotot: Mika Niininen, mika.niininen@talentcenter.fi tai puhelimitse 040 730 3327.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, mutta viimeistään keskiviikkona 21.4. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=5374993

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.