Vastaava työnjohtaja

Vas­taava työn­joh­taja
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:27.05.2021 klo 11:15
Haku päättyy:22.06.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Pallas Rakennus on 2015 perustettu kotimainen rakennusyhtiö, joka toimii valtakunnallisesti. Ydinosaamistamme on omaperusteinen uudisrakentaminen, mutta teemme myös urakointia ja korjausrakentamista. Meillä työskentelee noin 300 rakennusalan ammattilaista, ja konsernimme liikevaihto on 140 miljoonaa euroa.

Asiakaslähtöisyys ja ketteryys ovat keskeisiä arvoja toiminnassamme. Arvostamme henkilöstömme ammattitaitoa, ja panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen hyvän johtamisen ja avoimen työympäristön keinoin. Tavoitteenamme on toimialamme paras asiakaskokemus.

Haemme Poriin vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Koulutustaustaltasi olet rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Työmaa- ja projektivastuidesi lisäksi voit osallistua myös niiden hankintapuoleen, mikäli koet sen tärkeäksi. Pääset siis itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Liityt Pallas Rakennus Länsi-Suomen organisaatioon missä painopistealueina ovat Satakunta ja Pirkanmaa.

Osaamisesi lisäksi arvostamme persoonaasi. Haluamme tiimiimme hyvähenkistä väkeä vahvistamaan me-henkeämme ja tukemaan menestymistämme markkinoilla.

Kokeneelle ammattilaiselle maksamme kilpailukykyisen palkan, ja haluamme mahdollisen siirtymisesi meille olevan sujuvaa. Otamme huomioon lomatarpeesi tai mahdollisen perhetilanteesi vaatimukset joustavaan liittymiseen yritykseemme.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Mika Niiniseltä p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveesi kera pikaisesti, mutta viimeistään tiistaina 22.6.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=5765722

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.