Kunnossapitovastaava

Kun­nos­sa­pi­to­vas­taava
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:18.08.2021 klo 09:30
Haku päättyy:19.09.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

NAMS tomaattitarha tuottaa kesältä maistuvia suomalaisia tomaatteja mahdollisimman läpinäkyvästi niin, että me kaikki voimme olla varmoja siitä mitä syömme. Me uskomme, että investoimalla teknologiaan ja tutkimukseen suomalainen maatalous voi pärjätä kansainvälisessä kilpailussa. 
Huippumoderni Porin kasvihuoneemme mahdollistaa kestävän kokonaistuotantoketjun. Me minimoimme sekä hiilijalanjälkemme, että veden- ja lämmitystarpeemme mittaamalla, seuraamalla, kierrättämällä ja tehostamalla. Me huolehdimme tomaattiemme vitamiini- ja sokeritasoista koko hedelmän elämän ajan, puutarhasta pöytään. Tuotannossamme ei käytetä kemikaaleja ja pölytämme pörriäisten kanssa.

 

Investoimme lisää tuotantotilaa Poriin ja haemme vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPITOVASTAAVAA

Vastuualueesi on monipuolinen. Huolehdit tuotantokoneidemme ja kiinteistöjemme käyttövarmuudesta sekä rakennat huolto-ohjelmat ja ennakkohuoltosuunnitelmat. Ylläpidät tarvittavaa varaosavarastoa. Dokumentoit tekemäsi huoltosuunnitelmat siten, että pystymme monistamaan aikaansaamisesi tuleviin hankkeisiimme. Osallistut lisäksi kaikkeen kunnossapitotoimintaamme alkaen viemäreistä ja päättyen valaistuksemme kautta lasikatoille.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, ja käytät office-pakettia yhtä mielelläsi kuin tartut perinteisiin työkaluihin. Luonteeltasi olet joustava ja itsenäisesti toimeen tarttuva. Saat rakentaa älykkään kunnossapitorakenteen meille ja lähitulevaisuudessa kymmenille tuhansille uusille tuotantoneliöille. Laitetoimittajamme tulevat pääosin ulkomailta, joten tarvitset työssäsi vähintään kohtuullista englannin kielen osaamista.

Pysyvän työsuhteen ja osaamistasi vastaavan palkkauksen lisäksi avustamme tarvittaessa sijoittumistasi paikkakunnalle.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse, Mika Niininen p. 040 730 3327, mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle viimeistään sunnuntaina  19.9.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6270811

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.