Asennuspäällikkö

Asen­nus­pääl­likkö
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Kok­kola
Haku alkaa:26.08.2021 klo 15:00
Haku päättyy:19.09.2021 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuu­kautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

Best-Hall perustettiin vuonna 1975. Tähän päivään mennessä olemme ehtineet toimittaa jo yli 5500 hallia sekä Suomeen että ulkomaille. Toimintaamme sisältyy kolme liiketoiminta-aluetta: kangaskatteiset hallit, perinteiset teräshallit sekä huolto.

Yrityksen hallinto ja tuotanto on Kälviällä missä meitä Best-Hallilaisia työskentelee noin 140 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on yli 40 MEUR ja liiketoimintamme on kasvussa niin kotimarkkinoilla kuin vientimaissa.

Yhtiön omistaa Suomalainen perheyhtiö Wiklöf-konserni, jonka tärkeänä periaatteena on pitää työpaikat kotimaassa ja viedä tuotteet ulos maailmalle omalla osaamisella.

Nykyisen asennuspäällikkömme ottaessa lisää vastuita yhtiössämme haemme Kälviälle

ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

Halliemme asennusvaihe on asiakkaillemme näkyvin osa laaduntuottokyvystämme. Vastuullasi on projektiemme toimitusvaihe yhdessä projektipäälliköittemme kanssa. Toimit esimiehenä omille asennustiimeillemme alihankkijoineen, organisoiden ja valvoen rakennus- ja asennuskohteemme.

Sinulla on aiempaa kokemusta rakennus- tai asennustyömailta. Opiskelutaustasi on tekniseltä puolelta ja hallitset työturvallisuuteen liittyvät säännökset sekä käytännöt. Olet johdonmukainen neuvottelija ja tiedät mitä merkitystä hyvällä työilmapiirillä on yrityksen tulokseen.

Odotamme sinulta konkreettista työskentelytyyliä, joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä. Lisäksi tunnistat itsestäsi innostusta ja kunnianhimoa kehittää vastuualueesi prosesseja. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja ymmärrät liiketalouden perusteet. Ylläpidät toimissasi hyödyllisiä verkostoja ja sinulla on vähintään kohtuullinen englannin kielen taito. Työskentely tapahtuu pääosin toimistoltamme.

Meillä on kattavat henkilöstöedut, joilla tuemme henkilöstömme hyvinvointia, niin töissä kuin vapaalla. Saat meiltä kattavan perehdytyksen vastuualueeseesi sekä yritykseemme. Toivomme sinun sitoutuvan pitkäjänteisesti taloomme ja huolehdimme ammattitaitosi ajantasaisuudesta sekä kehittymisestä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center. Lisätiedot tehtävistä ja luottamukselliset yhteydenotot  mika.niininen@talentcenter.fi tai puhelimitse 040 730 3327.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kesken, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään sunnuntaina 19.9.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Voit laittaa hakemuksesi myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen mika.niininen@talentcenter.fi.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6298499

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.