Pakkaamotyöntekijä

Pak­kaa­mo­työn­te­kijä
Ha­kuai­kaa jäl­jellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:22.11.2021 klo 10:00
Haku päättyy:05.12.2021 klo 23:59
Työn kesto: 6 — 12 kk
Työaika:Osa­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löy­dyt­tyä

SUNNIEMEN KARTANO - ERIKOISKASVITILA ULVILAN HARJUNPÄÄSSÄ

Satakunnan Ulvilassa, Sunniemen Kartanon mailla viljellään porkkanaa, palsternakkaa, pakasteherneitä, vehnää ja ohraa. Tilaa pyöritetään Mattilan perheen voimin: Ilkka ja hänen poikansa Toni-Anton työntekijöineen pitävät huolen siitä, että kuluttajat löytävät päivittäiset lähellä tuotetut vitamiinipomminsa lähikauppansa vihanneshyllystä. Lue lisää: www.sunniemenkartano.fi.

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen

PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävässä olet mukana porkkanoiden pesu-, lajittelu- ja pakkausprosessissa. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Työ tapahtuu lämpimissä sisätiloissa.

Työpäivät sijoittuvat tiistain ja perjantain välille, 15-20h/viikko. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää huhti-toukokuun asti.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä meille hakemus! Toimi ripeästi, mutta viimeistään 5.12.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6680014

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puit­teissa.

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät on­gel­ma­ti­lan­teita.