Jäätelömyyjä kesäkaudelle 2022 – Talent Center

Jäätelömyyjä kesäkaudelle 2022

Jää­te­lö­myyjä ke­sä­kau­delle 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:03.01.2022 klo 14:50
Haku päättyy:28.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: 1 — 3 kk
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:06/2022

Yyteriin kesällä 2021 avatun ravintola Kodan pihapiirissä pyöritellään jäätelöpalloja taas tulevana kesänä.  Jäätelökioskin keskeinen sijainti toimii virkistävänä viilennyksenä kaikille ohikulkijoille.

Etsimme nyt

JÄÄTELÖMYYJÄÄ KESÄKAUDELLE 2022

Sinustako tämän kesän jätskimyynnin talentti?

Jonon kertyessä hellepäivänä, pärjäät vuorossa yksin, ripein reippain ottein. Aina aurinkoisin mielin, vaikka olisikin se sadepäivä. Sadepäivän sattuessa työvuoroosi voikin tulla muutoksia. Se voi olla hyvä hetki siivoukselle, tai saatat löytää itsesi vaikka ravintola Kodan kiireestä. Omaathan hyvän suuntavaiston ja käsityksen Yyterin alueesta, jos sattumalta kohtaat eksyneen turistin. Palveluasenteesi on huippuluokkaa ja hyvä huumorintaju on aina paikallaan.

Saatat olla hakemamme talentti, jos

• olet oma-aloitteinen ja toimelias

• olet vastuuntuntoinen ja joustava

• olet vähintään 16-vuotias.

Kaikki aiemmin kartuttamasi työkokemus helpottaa vastuullista työnkuvaasi. Hygieniapassi on plussaa, mutta ei välttämätön.

Työ alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu elokuulle. Olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työtunnit vaihtelevat sesongin mukaan; heinäkuussa saat paiskia hommia lähes täysin tunnein, kun taas kesä- ja elokuu menevät vähän rauhallisemmissa merkeissä.

Meiltä saat tueksesi huipputyökaverit ja -esihenkilöt sekä kattavan perehdytyksen työhön. Lähde kerryttämään työkokemustasi Pohjoismaiden upeimman hiekkarannan läheisyyteen!

 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV tai vaikka videohakemus pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 28.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi.

Eikö tämä kuulosta sinun jutultasi? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme! 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6884236

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.