Ravintolavastaava Yyteriin kesäkaudelle 2022 – Talent Center

Ravintolavastaava Yyteriin kesäkaudelle 2022

Ra­vin­to­la­vas­taava Yy­te­riin ke­sä­kau­delle 2022
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:03.01.2022 klo 14:50
Haku päättyy:28.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 — 6 kk
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:06/2022

Yyterin ravintolatarjonta laajeni kesällä 2021, kun Seikkailupuisto Huikeen yhteyteen avattiin Rento Burger, ja Yyterin pääparkkipaikan kupeeseen Kota pizzeria. Ravintolat palvelevat rennolla otteella taas tulevana kesänä, mutta vielä ilman heimopäällikköä.

Haluatko kartuttaa esihenkilökokemustasi? Kuulostaako kahden kesäravintolan pyöritys sopivalta haasteelta?

Etsimme nyt

RAVINTOLAVASTAAVAA YYTERIIN KESÄKAUDELLE 2022

Heimopäällikön paikkoja on harvoin tarjolla, ja nytkin vain yksi!

Vastaat molempien ravintoloiden inventaarioista ja tilauksista sekä työvuorojen suunnittelusta. Kiirepäivinä työskentelet myös keittiössä tiimisi apuna. Seisot vahvasti heimosi takana, ja johdat joukkoja omalla esimerkilläsi. Innostuksesi työhön ja asiakaspalveluun näkyy ja kuuluu kauas. Päivittäisessä toiminnassasi varmistat, että kaikki rattaat pyörivät ja neuvot ja tsemppaat, kun tilanne sitä vaatii. Luot ympärillesi yhteistä onnistumista tukevaa työkulttuuria.

Emme vaadi sinulta soveltuvaa koulutusta, mutta mikäli sinulla on aiempaa kokemusta tiimin vetämisestä, on se iso plussa. Heimosi koostuu nuorista kesätyöntekijöistä, jotka ovat vielä uransa alkutaipaleella, joten omaathan rennon ja kärsivällisen työotteen varmistaaksesi sujuvan yhteistyön. Anniskelupassi sekä aiempi kokemus pizzeriasta katsotaan myös eduksi. Pääasia kuitenkin on innokas asenteesi!

Saat käyttöösi hyvät järjestelmät ja selkeät ohjeet työvuorojen ja tilauksien suunnitteluun. Tarjoamme sinulle täydet työtunnit kesä-elokuun ajaksi. Olethan valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hengeltämme olemme enemmän yhteisö kuin ravintola (t). Meiltä saat tueksesi rennon reippaat työkaverit. Hyppää mukaan innovatiiviseen ja rohkeaan porukkaan kesäksi 2022!

 

Rekrytoinnista vastaa Talent Center.

Jätä CV ja hakemus pikaisesti osoitteessawww.talentcenter.fi/tyonhakijalle 28.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi.

Eikö tämä tehtävä ole sinua varten? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme!

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=6884245

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.