Baarimestari Yyteriin

Baa­ri­mes­tari Yyteriin
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:06.05.2022 klo 11:00
Haku päättyy:26.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Bistro Yvonne on moderni eurooppalainen, tunnelmallinen bistro Virkistyshotelli Yyterin 6. kerroksessa. Sen suurista ikkunoista avautuu kiistatta kaupungin upeimmat maisemat! Yvonnen yhteydessä palveleva YBAR tarjoaa sesongin parhaita makuja cocktailien ja mocktailien muodossa, laadukkaita viinejä unohtamatta. Upeaa merimaisemaa voi ihailla kattojen yllä sekä sisä- että ulkotiloissa. Lue lisää täältä.

Etsimme Bistro Yvonneen

BAARIMESTARIA KESÄKAUDELLE 2022

Etsimme henkilöä, jolta löytyy drinkkiosaamista ja viinien tuntemusta. Pystyt työskentelemään baarissa myös yksin etkä hätkähdä ajoittain hyvinkin kiireistä työtahtia. Pääset tehtävässä tarjoilemaan myös Bistro Yvonnen ruoka-annoksia, joten aiempi kokemus tarjoilusta helpottaa työn sisäistämistä. 

Toivomme hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottamisen menevän sinulla aina etusijalle. Olet innovatiivinen, ja omaat oma-aloitteisen ja reippaan työotteen.

Kyseessä on työ, joka alkaa sopimuksen mukaan kevään/alkukesän aikana jatkuen loppukesään. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti kesän jälkeen. Edellytämme valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa; työvuorot sijoittuvat usein illoille ja viikonlopuille. 

Varaa paikkasi kesälle 2022, ja lähetä hakemuksesi jo nyt! Haluamme kuulla pian sinusta ja osaamisestasi!

 

Hakuprosessista vastaa Talent Center.

Jätä CV ja hakemus pikaisesti osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle 26.5. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. 

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7612044

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.