Keittiötyöntekijä/Turo's Heavy Kebab Puuvilla

Keittiötyöntekijä/Turo’s Heavy Ke­bab Puuvilla
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:29.06.2022 klo 15:30
Haku päättyy:17.07.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Muu osa-ai­ka­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Ultra Action Park on Porin Puuvillassa sijaitseva koko perheen sisäaktiviteettipuisto monilla huikeilla aktiviteeteilla! Löydät puistosta seudun parhaan ja suurimman trampoliini-, voimistelu- ja parkouralueen sekä useita peliareenoita. Puiston yhteydessä toimii porilaisen Turo's-ravintolakonseptin street food -ravintola.

Haemme Turo’s Heavy Kebab Puuvillaan

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimämme henkilö valmistaa ja kasaa annoksia sekä huolehtii keittiön siisteydestä. Listaltamme löytyy pääasiassa katuruokia kuten kebab-annoksia, salaatteja sekä kasvissyöjille sopivia annoksia moneen eri makuun. Sinulla ei tarvitse olla kokin pätevyyttä, mutta omaat aikaisempaa kokemusta keittiöpuolen tehtävistä. Keittiötehtävien lisäksi työskentelet tarvittaessa välillä myös kassalla ja tarjoilemassa. Toivomme sinun olevan sosiaalinen ja iloinen tyyppi, joka toimii joustavasti tiimissä. Työ sopii hyvin esimerkiksi hiljattain valmistuneelle kokille.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen, mahdollisuus tarvittaessa kokoaikaisuuteen. Työ alkaa elokuun loppupuolella. Täysi-ikäisyys, hygieniapassi ja suomen kielen taito vaaditaan. 

 

Hakuprosessista vastaa Talent Center.

Jätä hakemus pikaisesti, mutta viimeistään 17.7. osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Salonen, p. 040 553 0240 tai emmi.salonen@talentcenter.fi. 

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7850337

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.