Myyntipäällikkö

Myyn­ti­pääl­likkö
Ha­kuai­kaa jäljellä
vrk
t
min
Hae paik­kaa »
Sijainti:Pori
Haku alkaa:10.06.2022 klo 15:30
Haku päättyy:30.06.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Ko­ko­päi­vä­työ
Työ alkaa:heti so­pi­van hen­ki­lön löydyttyä

Satakunnassa, Porin Noormarkussa sijaitseva Sähkö-Jokinen Oy on maan johtava ulkovalaistustuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Tuotantomme keskiössä ovat törmäysturvalliset KAPU®-pylväät ja niiden kanssa yhteensopivat laadukkaat betonijalustat. Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset aluevalaistusratkaisut satamista stadionvalaistukseen sekä muut infra-alan tuotteet, kuten sähköautojen latauslaitteiden jalustat ja pylväät, joita valmistamme sopimusvalmistuksena asiakkaillemme. Innovatiivinen tuotesuunnittelu ja modernin tekniikan hyödyntäminen ovat siivittäneet meidät alan edelläkävijäksi.

Vuonna 1968 perustettu perheyrityksemme tunnetaan nykyään merkittävänä ja luotettavana valaisinpylvästoimittajana, jonka turvalliset tuotteet valaisevat teitä ja kaupunkien katuja lukemattomissa kohteissa ympäri Suomea ja Eurooppaa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2022 on 8 milj. ja henkilökuntaa on 25 henkilöä.

 

Haemme nyt Noormarkkuun

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme innokasta, oma-aloitteista, myyntihenkistä ja porukkaamme sopivaa ”hyvää tyyppiä” vastaamaan tuotteidemme myynnistä.
Vastaat itsenäisesti pylväiden ja betonijalustojen myynnistä asiakaskunnallesi. Vastuullasi on myös projektien aikataulutus sekä koordinointi. Kehität aktiivisesti olemassa olevia asiakassuhteita, luot uusia, ja olet tarvittaessa yhteydessä suunnittelijoihin ja muihin mahdollisiin sidosryhmiin.

Olet tavoitehakuinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava osaaja, jolla on kokemusta B2B-myynnistä ja asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän palkan lisäksi perinteisen ja vakavaraan perheyrityksen työympäristön sekä innostavat ja kannustavat kollegat. Perehdytämme sinut ja annamme kaiken tukemme tullaksesi alan vahvaksi ammattilaiseksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustamiseen. Englannin kielen hallitseminen katsotaan eduksi.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme turvallisempaa ja valoisampaa tulevaisuutta.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot tehtävistä saat soittamalla tai sähköpostitse: Jari Nokkonen 040-523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle pikaisesti, mutta viimeistään 30.6.2022.

 

https://talentcenter.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=7866400

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tar­koin poh­ti­neet mil­lai­nen hen­ki­lös­tö­pal­ve­lui­den tar­joaja ja työ­nan­taja ha­luamme olla, mitä meiltä odo­te­taan niin työn­te­ki­jän kuin asia­kas­yri­tyk­sen­kin puitteissa. 

Ym­mär­rämme ja kan­namme vas­tuumme työ­nan­ta­jana. Työn­te­ki­jöillä on käy­tös­sään hy­vät työ­suhde-edut, jotka edis­tä­vät työ­ky­kyä ja en­nal­taeh­käi­se­vät ongelmatilanteita.