EHS Manager

EHS Manager
Talent Center Oy
Sijainti:Oulu
Haku alkaa:17.05.2023 00:00
Haku päättyy:11.06.2023 23:59

Asiakkaamme on kansainvälinen monialakonserni. Yhtiö rekrytoi vakituiseen työsuhteeseen

EHS MANAGERIN

Yhtiöllä on useita toimipisteitä Suomessa. Painopiste vastuualueellasi on Pohjois-Suomen tuotantoyksikössä, jossa vaaditaan runsaasti läsnäoloa. Tehtävässä painottuu konsernin työturvallisuuskulttuurin kouluttaminen ja juurruttaminen monikulttuurisessa teollisessa ympäristössä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta työturvallisuusasioista sekä ohjeiden, sääntöjen ja työtapojen ohjaamisesta käytännössä. Työskentelytyylisi on käytännönläheinen, päämäärätietoinen ja vastuuta ottava.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä CV:si ja lyhyt kuvaus itsestäsi, niin otan yhteyttä ja annan tarvittavat lisätiedot yrityksestä sekä tehtävästä.

Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai laittaa sähköpostia. Mika Niininen, Talent Center Oy, 040 730 3327. mika.niininen@talentcenter.fi.

Kaikki yhteydenpito on luottamuksellista.

Haku tehtävään päättyy 11.6.2023.

 

Talent Centerillä rekrytointi on työntekijästä välittävää.

Olemme tarkoin pohtineet millainen henkilöstöpalveluiden tarjoaja ja työnantaja haluamme olla, mitä meiltä odotetaan niin työntekijän kuin asiakasyrityksenkin puitteissa.

Ymmärrämme ja kannamme vastuumme työnantajana. Työntekijöillä on käytössään hyvät työsuhde-edut, jotka edistävät työkykyä ja ennaltaehkäisevät ongelmatilanteita.